Zoeken naar nu geneukt worden

Uw zoekactie voor nu geneukt worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tibo 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ik wil lekkere lullen leegzuigen!
Hallo iedereen! Ik ben Tibo en ik zoek een of meerdere lullen om leeg te zuigen. Liefst zou ik iemand vast vinden waar ik regelmatig mee kan afspreken. Ik woon niet in Leuven ik werk hier alleen dus het zou ideaal zijn moest jij kunnen ontvangen. Uiteindelijk wil ik ook wel graag eens geneukt worden. Indien je een mailtje stuurt gelieve je stats erbij te vermelden. Dit zijn de mijne alvast : 24 jaar, 1m83 97kg 19.5x5.5cm Hopelijk tot snel! Tibo xx  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
jockstrapfan 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
wie wil neuken en of ook geneukt worden
ik kan ontvangen ,sex kan in de tuin als je wil ,even mailen ,versa bi ,glad  

wie wil neuken en of ook geneukt worden
Patrick 57 jaar Antwerpen - Beerse
Voor nu
57 178 85 Zoek voor nu iemand die me zou willen pijpen. Neuken en/of geneukt worden voor eerste keer zou ook kunnen. Ben thuis tot 11.  
Pol 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie heeft zin liefst oudere man
Om men behaart kontje te likken en men lul te pijpen....drna is goed geneukt worden door zaadstaaf  

Wie heeft zin liefst oudere man
curious 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste keer
Ik ben op zoek naar een (dom) man of mannen die me willen ontmaagden. Ik wil pijpen, wil gefacefuckt worden en geneukt worden. Foto' en video's ervan maken kan zeker. Ben 1m74 60kg en sub en kan enkel verplaatsen.  
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
je weet maar nooit, snelle soft date Zonhoven
Vrouw weg vanaf 09h15 tot de middag Ik kan dus kort verplaatsen, Hasselt, Genk, Houthalen, Zonhoven of ontvangen Ben 1m68, 59 kg, niet besneden, en eerlijk : licht behaard. Dus niet neuken of geneukt worden Iemand ?  
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio discreet
Wij zoek mannelijk top wij pijp heel graag en hard geneukt worden. Geen vrouw aanwezig. Discreet  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10